Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Robert GG Michał Milczarek Josephvol.2 smith Bartlomiej Bryndza Bend X (12367 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Kowalsky napisał:
Mariqendi napisał:
hmmm....pewnie bym się spięła...Czy tak, czy siak zapraszamy...

P.S. Ikonka ; z D dla mnie oznacza szczery uśmiech

Tak, ale jak mowie do swojej kobitki "chodz tu, dziwko!!!" to na nia nie dziala to w sposob odpychajacy, a wrecz odwrotnie

Super mieć dziewczę znające na się na rzeczy i to za darmo, tylko czy ona nie jest wkurwiona na to że przynosi robotę do domu?

Buźka Kowalsky nie spinaj się tak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
Zuzu napisał:
Kowalsky napisał:
Mariqendi napisał:

Tak, ale jak mowie do swojej kobitki "chodz tu, dziwko!!!" to na nia nie dziala to w sposob odpychajacy, a wrecz odwrotnie

Super mieć dziewczę znające na się na rzeczy i to za darmo, tylko czy ona nie jest wkurwiona na to że przynosi robotę do domu?

Buźka Kowalsky nie spinaj się tak.

Sie nie spinam, przeciez widze, ze mam do czynienia z mlodzieza.
A mlodziezy szacunek i troska sie nalezy / i troche nauki sie wymknelo/...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Kowalsky napisał:
Mariqendi napisał:

Bardzo adekwatne porównanie sytuacji.

Ps. Ja jednak nie dotrę na to spotkanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
Mariqendi napisał:
Myślę, że to temat, który mało kogo interesuje...Ty i Twoja "Kobitka"...Poza tym jak uśmiech ma się do takowego określenia...

Malo kogo? To Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy o czym mowisz...
Moje prywatne zycie stalo sie inspiracja dla wielu tworcow literatury. Dla niektorych inspiracja, a dla innych wrecz obsesja. Nie bede Cie odsylal do stosownych linkow, bo predzej czy pozniej na nie natrafisz.
Na dzisiaj juz koniec - mam Kaczora po Donaldzie...

/tak wyglada usmiech/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
giovi2 napisał:
Kowalsky napisał:
Mariqendi napisał:

I bardzo dobrze - przebywa sie z tymi, z korymi sie przebywac lubi i sie rozumie w pol zdania. Po co komu towarzystwo, ktorym trzeba wyjasniac dowcipy. Mialem chec, ale ustepuje Ci miejsca - wole sie piwa napic z kims z kim sie dobrze milczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Kowalsky napisał:
giovi2 napisał:
Kowalsky napisał:
Mariqendi napisał:

I bardzo dobrze - przebywa sie z tymi, z korymi sie przebywac lubi i sie rozumie w pol zdania. Po co komu towarzystwo, ktorym trzeba wyjasniac dowcipy. Mialem chec, ale ustepuje Ci miejsca - wole sie piwa napic z kims z kim sie dobrze milczy.

Tobie Kowalski najlepiej picie piwa wychodzi w "samotkę", może lepiej niech tak zostanie, bo póki co ludzie którzy systematycznie się spotykają dobrze się razem bawią , a tam gdzie Ty się pojawiasz , pojawiają się również kłótnie. Żegnam i mam nadzieję , że jednak się nie pojawisz na
żadnym spotkaniu, w którym ja będę uczestniczyć

Ps. Pokaż swój wpis swojej kobiecie, ciekawe czy będzie się śmiała z Twojego żartu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Widzę,że i tu Go nie lubią nijakiego KOWALSKIEGOOOOOOOOOOOOOOOO-HAHAHAHAHA...mądre słowa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
giovi2 napisał:
Kowalsky napisał:
giovi2 napisał:
Kowalsky napisał:
Mariqendi napisał:

Tobie Kowalski najlepiej picie piwa wychodzi w "samotkę", może lepiej niech tak zostanie, bo póki co ludzie którzy systematycznie się spotykają dobrze się razem bawią , a tam gdzie Ty się pojawiasz , pojawiają się również kłótnie. Żegnam i mam nadzieję , że jednak się nie pojawisz na
żadnym spotkaniu, w którym ja będę uczestniczyć

Ps. Pokaż swój wpis swojej kobiecie, ciekawe czy będzie się śmiała z Twojego żartu?

Bardzo dobrze znam ten Twoj belkot. Wiesz Govi, trudno sie gada z osoba, ktora szasta slowami, a nie faktami, dlatego dobry to byl pomysl, aby nie wchodzic sobie w droge. A zatem przypominam i baw sie dobrze w swoim towarzystwie, skoro Cie ktos tam lubi i rozumie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Kowalsky napisał:
giovi2 napisał:
Kowalsky napisał:
giovi2 napisał:
Kowalsky napisał:
Mariqendi napisał:

Bardzo dobrze znam ten Twoj belkot. Wiesz Govi, trudno sie gada z osoba, ktora szasta slowami, a nie faktami, dlatego dobry to byl pomysl, aby nie wchodzic sobie w droge. A zatem przypominam i baw sie dobrze w swoim towarzystwie, skoro Cie ktos tam lubi i rozumie.

Bełkot?

Może odpal sobie ze dwa nowe konta co by poprzeć swoje "racje" faktami, zaproś swojego "przyjaciela" Fachurre do tego jeszcze.
Jedyne fakty jakie widać to to, że w każdym temacie w którym się pojawisz, prowadzisz swoje gierki i wprowadzasz zamieszanie.
P.S. nie pisz postów po pijaku tak na przyszłość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Haloo...halo...co to za kłótnie ...!!? ..
Takie jakieś nijakie , wprawki z pyskóweczek...
To jak w takim razie będzie wyglądać samo spotkanie...?
Skoro przed ... co niektórzy idą prawie na noże ...! .

Miałem właśnie zamiar wstąpić w Oslo progi ...na Prima aprilis ...
A tu proszę ...przerastacie Mnie o dwie głowy... .

W S T Y D...i gańba...

Tak bez powodu , tak sobie z nudów to i nawet Ja nie potrafię ...
Zawsze znajduje jakiś pretekst ...chociażby źle pomalowany paznokieć w lewym palcu , prawej nogi...

Czyż nie wystarczy ...JEDEN GABRIEL...!?

Dla Mnie to i tak o jednego za Dużo...

Jednak to tylko Moje mało wyważone zdanie... z którym i tak Osobiście się nie zgadzam...

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok